SPLETNA TRGOVINA VITALNOTELO.SI
Organicore RECOVERATOR™

29,90 DDV vključen

Organicore RECOVERATOR™

29,90 DDV vključen

– 820 g / za 15 odmerkov
– Pospešuje regeneracijo in rast mišic*
– Obnavlja glikogenske rezerve
– Nadomešča elektrolite
– Zmanjšuje mišično utrujenost in vnetost
– Za vse športnike / športe
– Z ekološkimi ogljikovimi hidrati. Brez umetnih sladil, barvil in ostalih zdravju škodljivih aditivov

Kategorija: .

RECOVERATOR™ vsebuje samo 100% ekološke ogljikove hidrate z veliko večjo biološko uporabnostjo od običajnih ogljikovih hidratov, saj v izdelku ni nobenih pesticidov ali drugih škodljivih kemikalij. Po napornem treningu ali tekmi vam bodo ti ogljikovi hidrati pomagali obnoviti glikogenske rezerve, vaš glavni vir energije, kar je ključnega pomena za vse športnike, še posebej za vzdržljivostne, ki trenirajo po več ur dnevno. Pomanjkljiva obnova glikogena pomeni manj energije pri naslednjih treningih. Glikogenska rezerva se lahko celo povsem izprazni, nakar telo začne razkrajati mišična vlakna in jih uporablja kot vir energije. To je treba preprečiti za vsako ceno!

RECOVERATOR™ vsebuje klinično preverjeni odmerek esencialnih aminokislin, od tega je polovica BCAA, vsebuje pa tudi L-glutamin in arginin orotat. Kombinacija teh aminokislin bo pripomogla k hitrejši obnovi in rasti mišic ter manjši mišični utrujenosti, poleg tega pa deluje protivnetno. Nekatere študije so pokazale tudi, da ta kombinacija zvišuje raven hemoglobina pri vzdržljivostnih športnikih (6,6 g esencialnih aminokislin). Zato boste med naslednjim treningom oziroma tekmo bolj spočiti, vaša telesna zmogljivost pa bo veliko večja.

RECOVERATOR™ vsebuje ekološki izvleček kurkume, eko vitamin C, naravni vitamin E in cinkov metionin aspartat, ki imajo naslednje učinke…

1) Antioksidantski učinek: varujejo telo pred škodljivimi prostimi radikali, ki nastajajo med intenzivnim treningom.
2) Adaptogeni učinek: pomagajo telesu, da se laže prilagodi zelo intenzivnemu treningu.
3) Protivnetni učinek: blažijo vnetja mišic.
4) Znižujejo raven stresnega hormona kortizola.
5) Preprečujejo proces glukogeneze (razgradnja aminokislin, ki se spremenijo v glukozo in nato uporabijo za energijo) ter s tem varujejo mišice.
6) Antikatabolni učinek: zavirajo razkroj mišičnih vlaken in s tem zmanjšujejo mišično utrujenost po treningu.
7) Povečujejo izkoristek porabe ogljikovih hidratov v celicah in tako povečujejo vzdržljivost med treningom.
8) Dvigujejo raven anabolnih hormonov.

RECOVERATOR™ vsebuje 1400 mg elektrolitov, s katerimi boste hitro nadomestili vse elektrolite, ki jih izgubite s potenjem, obenem pa boste preprečili pojav mišičnih krčev. Ker sta magnezij in kalcij vezana na malično kislino, RECOVERATOR™ vsebuje tudi to kislino, ki spodbuja porabo kisika, dviguje raven celične energije oziroma ATP, kar pomeni večjo telesno zmogljivost.

Vse sestavine izdelka in njihove pozitivne lastnosti so ključnega pomena za vse športnike, ki želijo trenirati in tekmovati na najvišjem nivoju. Zato je RECOVERATOR™ najnaprednejši in superioren dodatek za regeneracijo ter povečanje temeljne športne zmogljivosti. Primeren je za vse športnike, od rekreativcev do profesionalcev, za športe, kot so tek, atletika, triatlon, kolesarstvo, tenis, plavanje, košarka, nogomet, rokomet, hokej, borilne veščine, smučanje, ragbi, veslanje, tek na smučeh in ostali.

RECOVERATOR ™ ne vsebuje prav nobenih škodljivih umetnih sladil, barvil, arom ter ostalih umetnih dodatkov, ki slabo vplivajo na vaše zdravje. Vsebuje samo ekološke arome, ekološko sladilo in citronsko kislino, ki je dovoljen dodatek po ekoloških standardih USDA in EU.

NAVODILO ZA UPORABO: Zmešajte 2 merici (70 g) praška RECOVERATOR™ z 2 do 3 dl vode ter spijte tekočino najpozneje 30 minut po telesni aktivnosti. Priporočamo, da rahlo mešate tekočino eno do dve minuti ter nato počakate še eno do dve minuti, da se sestavine raztopijo. Možno je, da se nekatere sestavine (rastlinski izvlečki v obliki temnejših delcev) popolnoma raztopijo šele v pol ure. Za točen odmerek naj bo vsebina prahu 2 milimetra nad robom merice. Za najboljši izkoristek vzemite ta izdelek skupaj z izdelkom ECOHYDRATE, zaradi izjemnega hidracijskega učinka ter vpliva na povečanje vzdržljivosti.

OPOZORILO: Izdelek je prehrambeni dodatek in ni nadomestilo za zdravo uravnoteženo prehrano. Ni namenjen osebam mlajšim od 16 let ter kakršnikoli preventivi ali zdravljenju. Pred uporabo izdelka se posvetujte z zdravnikom. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Izdelek hranite pri sobni temperaturi umaknjen pred neposrednim vplivom sončnih žarkov ter izven dosega otrok.

ALERGIJSKO OPOZORILO: Izdelek je proizveden v tovarni, ki pri svojem procesu uporablja surovine kot so pšenica, ječmen, oreščki, izdelki iz rib (hondroitin sulfat, glukozamin sulfat), produkti iz jajc, mleka in soje. (jajčne,mlečne,sirotkine, sojine beljakovine)

*RECOVERATOR™ pospešuje rast mišic ob ustreznih treningih ter prehrani / visok dnevni vnos beljakovin.