Zgodil se je velik dan za naš izdelek Cardio+! Od sedaj naprej ga lahko kupite že v prvi lekarni.

Verjetno si lahko predstavljate, da z novim izdelkom ni lahko priti na prodajne police lekarn.

Zato smo še prav posebej ponosni, da so v Lekarni pri Kranjskem orlu spoznali kvaliteto in izjemne koristi izdelka Cardio+, ter se odločili, da ga bodo začeli ponujati svojim strankam.

Cardio+ je čedalje bolj priznan tudi v medicinskih krogih, saj na dan vedno bolj prihajajo študije, ki dokazujejo, da sestava Cardia+ vzpodbuja molekulo, ki je ena izmed najbolj odločilnih dejavnikov pri tem, ali bo nekdo imel zdravo ožilje ali ne.

To molekulo so znanstveniki odkrili že ob koncu 20. stoletja in ji pravijo tudi “čudežna” molekula.

Zakaj čudežna?

Ker je tako neočitna, da večina ljudi sploh ne bi “posumila” na njen neverjeten vpliv pri izboljšanju delovanja srca in ožilja.

Hkrat pa je zelo enostavna rešitev, ki lahko prepreči marsikatero bolezen (srčni infarkt, možganska kap, ateroskleroza, povišan srčni infarkt) ali celo smrt.

Če vam je Lekarna pri Kranjskem orlu (v Kranju) nekoliko odročna in ste iz drugega dela Slovenije, lahko Cardio+ še vedno naročite preko naše spletne strani VitalnoTelo.si in ga tako dobite na dom.

Še niste prepričani, ali bi dali možnost Cardiu+?

Prijavite se lahko na našo brezplačno 3-delno email serijo “3 Enostavni koraki za preprečevanje srčnega infarkta po naravni poti“, kjer boste izvedeli malo več o delovanju Cardia+, njegovi sestavi, prav tako pa tudi o enostavnih korakih, ki jih lahko začnete delati danes in s tem že začenjate obračati vaše zdravje na bolje.

Želim naročiti Cardio+ >>

Želim se prijaviti na brezplačno 3-delno email serijo >>