Ko gre za detajle o zmenkih, so preference o barvi oči moškega in modnem stilu zgolj subjektivne. Tako kot obstajajo stvari, ki jih moški iščejo pri ženskah, obstajajo določene lastnosti, ki jih me, ženske, iščemo pri moških.

Katera še ni videla filma z Mel Gibsonom v glavni vlogi, z naslovom “Kaj ženske hočejo?” No, na srečo vam ga ni treba razumeti, le preberite ta članek. Izhaja iz ankete številnih žensk, ki razkrivajo, katere so tiste lastnosti, ki jih iščejo pri moškem in ki odločajo, ali je ravno ON material za resno zvezo.

Smisel za humor

Humor je nedvomno eden izmed najpomembnejših lastnosti, tako pri moških kot pri ženskah. Občutek za humor ni le orodje, s katerim prebiješ led na prvem zmenku, je tudi ključ za uspeh dolgoročnega odnosa. Življenje ni vedno posejano z rožicami, ženske pa resnično cenimo partnerja, ki ima sposobnost videti tudi svetlejšo plat dogodkov. Torej, ženske želijo biti z nekom, ki ve, kako se zabavati.

2. Empatija

Komunikacija je temelj vsakega uspešnega odnosa, vsak človek pa mora biti sposoben poslušati svojo boljšo polovico. Ženske cenimo človeka, ki naše težave razume in nam pomaga tudi v slabših časih.

3. Skrb za lastno zdravje

Ali ste vedeli, da imajo moški 5-krat višje tveganje za nastanek bolezni srca? Za moške je tudi bolj verjetno, da:

  • imajo visok krvni tlak,
  • pridobi prekomerno telesno težo.

Kako lahko moški pripomore, da bo njegovo zdravje boljše in bolj trdno? Za začetek tole:

  • omejevanja stresa vsakdanjega življenja,
  • udeleževanje vadbe, ki lajša stres: meditacija ali joga,
  • zdrava prehrana,
  • udeleževanje aerobne vadbe.

Wellman zagotavlja vir vseh pomembnih vitaminov in mineralov ter dodatnih hranil, ki jih moški potrebuje. Vsebuje hranila sibirskega ginsenga, koencima Q10 in aminokislin. In ker je zdrav imunski sistem pomemben za dobro zdravje, Wellman vsebuje tudi vitamine A, C, D, B6 in B12, folno kislino, baker ter cink. Cink, ki prispeva k normalni reprodukciji in vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi.

Več informacij o prehranskem dodatku za moške najdete na spletni strani www.VitalnoTelo.si .

4. Očarljivost

Očarljiva osebnost pravzaprav niti ni tako pogosta. Moški in ženske: izboljšajte svojo govorico telesa in se učite na lastnem obnašanju okoli svojih prijateljev, družine in partnerja.

5. Spoštovanje.

Moški, ki je spoštovan in spoštuje druge. In če mi koga ne spoštujemo, je to naša krivda? Verjetno se vsi strinjamo, da je spoštovanje nekaj, kar si moramo zaslužiti!

6. Samozavest

Samozavest je zgrajena iz številnih drugih lastnosti (tudi zgoraj naštetih). Več teh lastnosti ima človek, bolj se krepi njegova samozavest. Kar je ženskam nedvomno seksi!