Ste že mislili, da se je sezona prehladov poslovila? Še zdaleč ne! Stopinje še vedno vztrajno kopljejo pod ničlo, tople bunde in šali pa včasih ne zadostujejo, da bi ubežali ali se vsaj za nekaj časa skrili pred prehladi.

Kaj storiti? Najprej ne smete pozabiti, da je imunski sistem vaš prijatelj – slednji vaše telo namreč ščiti pred infekcijami. Vaša naloga je le, da mu zagotovite potrebno podporo in oskrbo. Se sprašujete, kako?

Jejte sadje in zelenjavo.

In to počnite, preden bo prehlad tu – pri zdravju je preventiva veliko učinkovitejša od kurative. Mama in očka sta imela prav; študije namreč kažejo, da ljudje, ki zaužijejo več sadja in zelenjave, redkeje zbolijo.

Spanec … Zzz …

Spanje je pomembno predvsem, da si vaše telo lahko odpočije od dnevih obveznosti in naporov, poleg tega pa se ponoči kar se da najbolje regenerira. Ključnega pomena je spanec, ki ga dobite pred polnočjo—tisti, ki nastopi po tej uri, naj bi bil po raziskavah manj kakovosten.

Verjetno že poznate svoje telo in veste, kolikšna je optimalna količina spanca, ki ga potrebujete za efektivno delovanje. Kljub vsemu je priporočljivo, da spite vsaj 6 ur na noč. Privoščite si!

Pozitiva!

Oh, ja! Pozitiven pogled na svet vas bo—bolj kot bi si mislili—ohranjal pri zdravju. Strokovnjaki so pod drobnogled postavili šolarje in ob natančnem opazovanju ugotovili, da so učenci med obdobjem pred pomembnimi kontrolnimi nalogami zbolevali pogosteje kot običajno.

Ali obstaja še hitrejša in bolj učinkovita rešitev?

Poglavitnega pomena je, da uživate v zdravi prehrani in gibanju. Za hitrejše in bolj zanesljive rezultate pa lahko posežete tudi po prehranskih dopolnilih.

Da bi imunski sistem zaščitili in ojačali, preizkusite prehransko dopolnilo Immunace. Kaj vse vsebuje, kako ga jemati in kje naročiti, si preberite na tej povezavi. Immunace vsebuje vitamine D3, C, E, selen, cink, bioflovonide aminokisline in minerale. Skrbi tudi, da bo vaše telo v optimalnem imunskem stanju, torej, da bo varovalo celice pred oksidativnim stresom. Dopolnilo ne vsebuje umetnih barvil, konzervansov, glutena, soli, laktoze in kvasa.

Če vam to še ni dovolj, ob jemanju Immunace preizkusite tudi šumeče tabletke Ultra vitamin C, ki so prav tako efektivne in preproste za uporabo; tabletko namreč raztopite v kozarcu vode in prijetno pijačo popijete. Idealno za zajtrk ali kosilo! Več o obeh izdelkih si preberite na spletni strani www.vitabiotics.si.